Over Planhold Laatste nieuws Vacatures Contact Portal Sitemap

Roll-out Service

Op jaarbasis verricht Planhold gemiddeld meer dan 250000 stops bij bedrijven en consumenten. In de afgelopen jaren heeft Planhold er hard aan gewerkt om zich binnen de markt te onderscheiden. Wij staan voor op maat gesneden en compleet ingerichte ICT-dienstverlening ten behoeve van iedere specifieke opdrachtgever. Door middel van intelligente en toekomstgerichte, commerciŽle oplossingen denken wij altijd een stap vooruit.

Servicewerkzaamheden vormen de kern van onze business, maar daar houdt het niet op: met behulp van onder andere een geavanceerd logistiek systeem (bevoorrading, inpakken, verzenden), inkoop, opslag en het Planhold Callcenter/helpdesk, kunnen wij de hele fullfillment op ons nemen. Dat betekent voor opdrachtgevers dat zij zich op hun beurt volledig op de eigen core-business kunnen richten.

Hieronder een overzicht van een aantal terreinen waarbinnen Planhold op uiteenlopende manier opereert en roll-out diensten verzorgt.

Draadloze netwerken

Door de enorme toename van het aantal breedband internet gebruikers, is de roep om geavanceerdere oplossingen steeds groter geworden. Planhold heeft als pionier het initiatief genomen om de beschikbare en de uitstekend doorontwikkelde draadloze apparatuur, niet alleen bij bedrijven, maar ook bij consumenten te introduceren, temeer omdat Planhold gelooft in deze techniek.

Draadloos is niet alleen een uitstekende oplossing tegen alle opzichtige kabels over de grond, maar het verhoogt tevens de flexibiliteit en gemak voor de eindgebruiker. Planhold heeft de angst voor draadloos weggenomen, doordat een wireless-netwerk door onze ICT deskundigen vakkundig wordt aangelegd, geconfigureerd en beveiligd.

Klanten wordt voorzien van de juiste adviezen en uitleg over de mogelijkheden en beperkingen van wireless. De mogelijkheid om draadloos aan de eindklant aan te kunnen bieden, dient tegenwoordig als een belangrijke USP voor menig netwerkprovider.

Voice over IP

Bij Voice over IP wordt spraak omgezet in digitale pakketjes. Deze pakketjes worden over het internet verzonden en aan de andere kant weer omgezet in spraak. Voice over IP wordt de toekomstige vervanger van het traditionele telefoonnet. De langverwachte beeldtelefonie komt via Voice over IP binnen handbereik. Doordat de snelheid van breedbandinternet voortdurend sneller wordt, lijken de mogelijkheden voor IP telefonie oneindig.

Voice over IP biedt een zeer goedkope telefonieoplossing, omdat bellers via het internet onderling gratis kunnen bellen. Een voorwaarde voor een goede werking van Voice over IP in combinatie met beeldtelefonie is dat het signaal zowel upstream als downstream dezelfde snelheid moet hebben. Planhold is betrokken bij de implementatie van diverse grote Voice over IP trajecten.

aDSL

Ook bij aDSL is het mogelijk om 24 uur per dag online te zijn voor een vast bedrag per maand. Bij aDSL wordt de bestaande verbinding tussen de nummercentrale van KPN en de abonnee gebruikt voor breedbanddiensten. In de meeste gevallen dient bij de abonnee de telefoonlijn te worden gesplitst in een deel voor normale telefonie en een deel voor aDSL. Na de configuratie van de computer is tegelijk internetten en bellen gewoon mogelijk. De meeste aanbieders leveren nu ook digitaal thuisbellen aan via de aDSL lijn.

Internet via de Kabel

Veel internetters besluiten tegenwoordig om via de kabel te surfen, vanwege de voordelen dat dit breedband-internet biedt. Kabelsurfen heeft als voordeel dat de snelheid niet alleen veel hoger ligt dan de conventionele internetverbinding via de telefoonlijn, maar het is ook fors sneller dan een ISDN aansluiting. Daarnaast kan men via een vast bedrag per maand 24 uur per dag online zijn. De computer communiceert via een modem met het kabelnetwerk. Om de verbinding definitief tot stand te brengen, installeert Planhold specifieke software om de klant direct internettoegang te geven.

 

shop