Over Planhold Laatste nieuws Vacatures Contact Portal Sitemap

2003

5 juni 2003
Speedlinq op snelheid met Planhold

Planhold en Speedlinq zijn eind vorig jaar met elkaar in zee gegaan en hebben nu alweer een nieuwe overeenkomst gesloten om de relatie met elkaar te intensiveren en de activiteiten uit te breiden. Speedlinq is een in 2002 opgerichte Internet Service Provider (ISP), die zich uitsluitend richt op de verkoop van ADSL-breedband aansluitingen en daarbij passende producten en diensten. Planhold verzorgt alle in huis werkzaamheden voor Speedlinq om de verbinding voor de eindgebruikers tot stand te brengen. Speedlinq is per 1 mei tevens actief op de nieuwe markt van Doe-Het-Zelf ADSL pakketten. Planhold verzorgt in dit traject de helpdesk en geeft daarnaast on site service ondersteuning voor DHZ-ers met problemen of komt in actie wanneer er storingsopvolging nodig is. Hans Huygens, directeur van Speedlinq, is erg enthousiast over de samenwerking: "We kenden Planhold al als partner. Omdat we onder de indruk waren van de kennis binnen de organisatie, leek het logisch te kijken in hoeverre we de samenwerking verder konden uitbouwen. Tijdens de gesprekken werd dit goede gevoel bevestigd. De eerste weken zitten er nu op en het loopt geweldig goed. De gigantische drukte die ontstond door nieuwe modems, problemen met het oude E-tech modem en veel nieuwe aansluitingen is echt uitstekend opgevangen. Zeker zo belangrijk, we werken met elkaar aan betere informatievoorziening en betere afstemming van alle interne processen richting de klant. Voor ons is dit echt een samenwerking zoals je die niet vaak meemaakt. En we zijn nog maar net begonnen."

15 mei 2003
Multikabel aDSL: Plan'holt' naar spijtoptanten

Naast breedband internet-over-de-kabel en telefonie is Multikabel nu ook gestart met het aanbieden van QDSL: een aDSL pakket dat wordt verkocht onder de merknaam Quicknet. QDSL wordt uitsluitend als Doe-Het-Zelf pakket verkocht. Voor klanten die er zelf met hun DSL pakket niet uitkomen, kunnen Planhold inschakelen om de DSL aansluiting in orde te laten maken.

28 april 2003
Nutsmaas lanceert Internet-Lite en intensiveert relatie

Nutsbedrijven Maastricht start in juni met de uitrol van Internet-lite, een zeer betaalbare kabelinternet oplossing voor particulieren in het gebied in en rond Maastricht. Nutsmaas heeft wederom het vertrouwen geschonken aan Planhold om de serviceondersteuning aan huis voor dit nieuwe product uit te voeren. Planhold voert reeds @Home kabelinternet aansluitingen uit voor deze opdrachtgever en is bekend met het gebied en de wensen en kwaliteitseisen van Nutsbedrijven Maastricht. In een kort beslissingsproces kwam Planhold met kop en schouders als beste aanbieder van servicediensten uit de bus en is Planhold benoemd als de enige dienstverlener van dit Internet-Lite product. De fullfillment van nagenoeg alle processen wordt door Planhold uit handen van Nutsmaas genomen. Beide partijen zijn zeer content met het bereikte resultaat.

14 januari 2003
Hoogwaardige software voor Notariaat: Planhold On-site Support ingezet!

Diginotar en Planhold hebben elkaar gevonden. Diginotar is een samenwerkingsverband tussen het Nederlandse Notariaat en een aantal IT-specialisten die gezamenlijk een nieuw softwareproduct hebben ontwikkeld. De software is bedoeld om notariŽle zaken snel en betrouwbaar digitaal te kunnen regelen. Diginotar is een onafhankelijke partij en onderscheidt zich net als Planhold in de markt door middel van een hoge mate van betrouwbaarheid, kwaliteit en expertise op het eigen werkgebied. Beide partijen hebben de handen ineengeslagen om de kwaliteitssoftware zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Planhold On-site Support installeert de sofwarepakketten voor Diginotar door heel Nederland.

 

shop