Over Planhold Laatste nieuws Vacatures Contact Portal Sitemap

2002

25 november 2002
Start Planhold On-site Support: het leggen van dataverbindingen voor particulier en Midden-en-Klein Bedrijf

De medewerkers van Planhold komen dagelijks bij honderden zo niet duizenden huishoudens over de vloer. Er blijkt aanzienlijk veel vraag te zijn naar computernetwerken thuis en op kantoor. Er is dan ook veel vraag naar hulp bij het opzetten en tot stand komen van de verbindingen van het netwerk. Planhold On-site Support is opgericht om de markt in deze behoefte te voorzien. Met name voor draadloze netwerken, UTP netwerken en PC beveiliging lijkt veel animo te zijn, maar Planhold On-Site Support realiseert ook extra tv- en radioaansluitingen en Satelliet-Televisie. Planhold On-site Support opereert door heel Nederland en zal primair haar opdrachten via partnerbedrijven binnenkrijgen. Na amper 3 weken van start te zijn gegaan begint de markt begint al aardig aan Planhold On-site Support te ruiken en de eerste orders zijn met succes afgerond.

9 september 2002
Planhold vestiging in BelgiŽ verhuisd wegens forse groei

De Belgische vestiging van Planhold is van de oude locatie in Rumst per 9 September verhuisd naar het meer centraal gelegen Hasselt. De nieuwe vestiging biedt beduidend meer kantoor- en opslagruimte, wat het logistieke proces vergemakkelijkt. Aanleiding voor de verhuizing is het toenemende aantal servicestops voor opdrachtgever Telenet. Voor aankomend jaar wordt een forse groei aan stops voor Telenet verwacht.

5 augustus 2002
100.000ste stop van dit jaar in augustus bereikt!

Op 5 augustus tussen 8 en 9 uur 's ochtends is de 100.000ste Planhold servicestop van het jaar 2002 uitgevoerd. Omdat de komende maanden vanwege de naderende winter de drukste maanden zullen worden, wordt geschat dat de 200.000ste stop ergens rond december zal worden bereikt. 

5 juli 2002
Nieuwe aDSL business voor Cistron en Interned Services

Naast de reeds bestaande aDSL klanten is Planhold voorzichtig gestart met serviceondersteuning voor de klanten van Interned Services in Purmerend. Daarnaast doet ook Cistron Broadband, een voortzetting van het failliet verklaarde Cistron Telecom, opnieuw een beroep op Planhold voor de installatie van aDSL aansluitingen.

1 juni 2002
Planhold verlengt contract met Telenet

Na onderhandelingen in Maart en April heeft het Belgische Telecombedrijf Telenet besloten om de samenwerking met Planhold, wegens de kwalitatief hoge dienstverlening en tevredenheid over de verrichtte werkzaamheden door de Planhold medewerkers, te continueren en het contract met Planhold te verlengen.

10 februari 2002
Planhold hernieuwt contract met Essent

De relatie tussen Essent en Planhold bestaat reeds sinds 1999 toen Planhold startte met de werkzaamheden voor de @Home-internetdienst. Steeds werd de samenwerking tussen beide partijen voor de periode van een jaar verlengd. Voor het jaar 2002 heeft Essent besloten niet opnieuw een aanbesteding uit te schrijven, maar binnen de bestaande samenwerking ruimte te zoeken voor een efficiŽntere en effectievere werkwijze.

 

shop