Over Planhold Laatste nieuws Vacatures Contact Portal Sitemap

2008

10 juni 2008
Planhold hoofdaannemer KPN All-IP project

Planhold heeft met KPN heeft een contract gesloten als hoofdaannemer voor All-IP In-Huis-service medewerkers. Het grootse, prestigieuze en langverwachte project van KPN, waarbij heel Nederland zal worden voorzien van glasvezel, zal nog in het 3e kwartaal van dit jaar starten. De contracten werden op 10 juni 2008 door een KPN delegatie, en aan Planhold zijde door Pieter de Klerk en Robin Piroli, in een feestelijke setting ondertekend in Almere Haven, het eerste volwaardige 'glasgebied'.  

De komende tijd worden woningen en bedrijven aangesloten op het nieuwe glasvezelnetwerk. Dit is nodig om consumenten alle diensten, internet, telefonie ťn televisie met hoge snelheid, grote bandbreedte in een volledig pakket aan te kunnen bieden. Operationeel zal Wim Versteeg bij Planhold de zaken inrichten.  

Bij deze grootschalige uitrol van All-IP heeft KPN gekozen voor een lokale aanpak: in iedere gemeente worden de woningen wijk voor wijk aangesloten. Daarvoor is een lokale winkel en een lokaal In-Huis-servicemedewerkersteam in het leven geroepen. Alles is er op gericht om de overgang zo gemakkelijk mogelijk te maken voor de klant. De service medewerkers verrichten alle benodigde werkzaamheden in de woningen, zoals het plaatsen van de modems, en zijn ook 's avonds en op zaterdag beschikbaar. Wegens de enorme omvang van het project, heel Nederland moet namelijk worden verglaasd, worden er naast Planhold nog een viertal andere mede-hoofdaannemers ingezet. Elke partij wordt ingezet in specifiek aangewezen regio�s. 

6 mei 2008
Omzetting naar Ziggo in volle gang

Ongeveer begin 2007 zijn Multikabel, Casema en Essent gefuseerd binnen de Zesko Holding B.V. De nieuwe Nederlandse kabelaanbieder die hiermee is ontstaan, heet Ziggo. In de afgelopen anderhalf jaar is er veel werk verzet om de samenvoeging te voltooien, om zo in mei 2008 volledig onder de naam Ziggo als consumentenmerk door te kunnen gaan. Planhold blijft ook onder Ziggo weer leverancier van servicemedewerkers. Op dit moment worden de systemen van het oude Multikabel omgezet naar het systeem van Casema, omdat alle partijen op 1 platform zullen gaan werken. Gevolg is dat er een aantal dagen geen werkorders uitgezet kunnen worden en dat er vanaf 19 mei extra veel opdrachten door Planhold uitgevoerd zullen worden om er voor te zorgen dat er geen achterstanden in het proces ontstaan. De samenwerking tussen Ziggo en Planhold verlopen zeer voorspoedig en wij verwachten dat de omzetting dan ook soepel zal verlopen, en belangrijker, dan de eindklant er niet of nauwelijks iets van zal merken.

26 maart 2008
All-IP voorbereidingen KPN in volle gang

Planhold maakt zich op voor de enorme toekomstige uitdaging met partner KPN om het Fiber to the Home en Fiber to the Curb project, oftewel All-IP voor de lange termijn uit te voeren. Volgens de planning zullen de eerste stappen in september 2008 worden gezet en Planhold is al volop bezig met de voorbereidingen om deze periode een uitstekende start te kunnen maken. De start is belangrijk voor het verdere verloop van de uitrol die zich de aankomende jaren als een vlek over Nederland moet gaan verspreiden. Zoals altijd is de lat over het niveau van de service door KPN weer hoog gelegd, en het is dan ook vanzelfsprekend dat KPN gekozen heeft voor Planhold, die bekend staat als een betrouwbare partner, die kwaliteit en continuÔteit over lange termijn kan bieden. Planhold zal direct vanuit een drietal regio�s verspreid over Nederland beginnen.

15 januari 2008
Planhold breidt haar services verder uit

Als onderdeel van de Planhold Group is Planhold een breed georiŽnteerd bedrijf. Planhold, zelf bekend als �aannemer�, biedt al jarenlang via partners extra in-house services om de eindklanten/consumenten nog verder te bedienen. Midden 2008 wil Planhold deze services een nieuwe dimensie geven door onder haar eigen merknaam nog makkelijker en voordeliger diensten door onze servicemedewerkers uit te laten voeren. Te denken valt hierbij aan het oplossen van computerproblemen, het aandragen van slimme oplossingen voor consumenten om in te kunnen spelen op de huidige technologische trends binnenshuis en het koppelen van deze systemen. Iedere klant die Planhold bezocht heeft, moet na een door ons uitgevoerde opdracht, een beroep kunnen doen op onze servicemedewerkers om gebruik te kunnen maken van onze expertise in geval van problemen, storingen of in-huis servicewerkzaamheden. Deze Planhold Service is overigens beschikbaar voor iedere Nederlandse en Belgische consument. De diensten gaan zelfs zo ver dat wij klanten, waar mogelijk, via onze Nationale Helpdesk ook telefonisch ondersteunen, alvorens een servicemedewerker bij de klant langs te laten gaan.

 

shop