Over Planhold Laatste nieuws Vacatures Contact Portal Sitemap

2006

11 december 2006
Planhold verstevigt positie in 2006

Planhold heeft in 2006 haar positie binnen de markt weten te verstevigen door een aantal mooie contracten, waaronder met KPN, af te sluiten. In 2006 is het aantal servicemedewerkers in zowel 2006 als 2007 verder gestegen. Vooral in West en Noord Nederland is het aantal servicemedewerkers verder toegenomen. Projecten onder de hoede van Planhold zijn onder meer KPN, UPC, Tiscali, Multikabel en meer. In BelgiŽ heeft Planhold haar positie verder verstevigd bij alle partijen van betekenis. Opdrachtgevers in BelgiŽ zijn onder meer Telenet, Belgacom en Scarlet. De markt begint zich verder af te tekenen met slechts een handjevol grote servicepartners, waarbij Planhold als betrouwbare en financieel gezonde organisatie op het hoogste niveau acteert.

25 November 2006
KPN en Planhold sluiten overeenkomst voor 3 jaar

KPN heeft Planhold aangewezen om de aankomende 3 jaar klantwerkzaamheden uit te voeren op het gebied van aDSL, Internet Plus Bellen en in een later stadium ook IP TV.
De kwaliteit van Planhold in operationeel en communicatief opzicht staat bij KPN zeer hoog aangeschreven. De goede wederzijdse ervaringen hebben geleid tot een 3-jarig contract, lopend tot en met 2009. Beide partijen hebben tegen elkaar uitgesproken te streven naar een langdurige zakelijke relatie. Naast KPN zelf vallen ook Planet Internet en HetNet installaties automatisch onder de verantwoordelijkheid van Planhold. Alleen gecertificeerde servicemedewerkers worden voor KPN ingezet. KPN hanteert hiervoor een strenge selectieprocedure en zware tests. Planhold servicemedewerkers blijken in ruime mate te slagen voor de certificeringen. We zien de komende jaren met veel vertrouwen tegemoet.

19 september 2006
Verhuizing Planhold een feit!

Na jarenlang kantoor te hebben gehouden in Amsterdam Zuid-Oost, heeft de Planhold Group op 19 september 2006 definitief haar kantoor verplaatst naar Airport Businesspark Lijnden.

De verhuizing ging vrijwel geruisloos en is prima verlopen. Zonder al te veel extreme problemen zijn alle systemen met een toegewijd team in het weekend vooraf overgezet. Klanten, opdrachtgevers en partners hebben niet of nauwelijks iets gemerkt van de overzetting.

Het in eigen beheer ontwikkelde pand is voorzien van zeer ruime parkeergelegenheid en van allerlei slimme technologische oplossingen waardoor een prettige werkomgeving tot stand komt. Voorlopig wordt alleen de eerste verdieping in gebruik genomen. De tweede en derde verdieping zijn gereserveerd om in de aankomende maanden verder te ontwikkelen. Er wordt nu de laatste hand gelegd om het gebouw verder te perfectioneren.

De uitstraling van het pand past uitstekend bij het imago van Planhold: een sterke basis met flexibele elementen, waardoor het pand langdurig voorbereid is op de toekomst. Aan de binnenkant is gekozen voor afdelingkantoren met een open karakter: De glazen wanden zorgen voor een open sfeer, waardoor communicatie wordt bevorderd. De essenhouten afwerking bevordert de warmte van de werkomgeving.

5 mei 2006
KPN zeer tevreden over performance

KPN heeft er geen doekjes om gewonden. De prestaties van Planhold zijn over de hele linie als 'zeer goed' beoordeeld. De servicemedewerkers van Planhold hebben uitstekend werk verricht op het gebied van aDSL opleveringen en de nieuwe dienst van KPN, Internet Plus Bellen. De werkzaamheden zijn uitgevoerd voor alle KPN werkmaatschappijen waaronder Planet Internet, HetNet, en KPN zelf.

Planhold scoorde hoge ogen in het klanttevredenheidsonderzoek dat KPN heeft gehouden onder klanten die geholpen zijn door Planhold. De positieve resultaten werden gedeeld door de ervaringen van KPN zelf: het projectmanagement opereert snel en flexibel; de communicatie met sales ging vlot en soepel en troubleshooting werd op een efficiŽnte en directe manier uitgevoerd. Het hoge kwaliteitsniveau wordt door KPN gerespecteerd, temeer omdat voor KPN de klanttevredenheid het hoogste goed is.

De activiteiten van het Planhold-corps voor KPN en de samenwerking met KPN zullen waarschijnlijk op korte termijn verder worden uitgebouwd en geÔntensiveerd. Er wordt uitgekeken naar de nieuwe dienst IP-TV van KPN, waarmee wederom een mooie uitdaging voor Planhold staat te wachten. Ook wat deze dienst betreft, kan Planhold bouwen op enorme ervaring vanuit IP-TV projecten van onder andere Versatel en BBNed, zodat optimale klanttevredenheid wordt behaald.

2 maart 2006
Technische Helpdesk voor KPN

KPN brengt technische helpdesk ondersteuning onder bij Planhold. Het Contact Centre van Planhold wordt ingezet om de overloop in storingscalls (de calls die KPN door fluctuatie van opdrachten zelf niet kan verwerken) op te vangen en te behandelen.

De storingscalls zijn vrijwel 100% allemaal outbound calls. Dit betekent dat er actief naar klanten met storingsproblemen wordt opgebeld om problemen met internetinstellingen en dergelijke te verhelpen.

Panhold heeft de zware maar dankbare taak gekregen om voornamelijk problemen met 'wireless' internet op te lossen. Het betreft klanten van alle merken die onder de KPN vlag vallen, zoals Planet Internet, HetNet, XS4All en KPN zelf. In de toekomst wordt gekeken of dit verder uitgebreid kan worden met internetplusbellen en wellicht ook IP-TV van KPN.

11 januari 2006
Tiscali continueert actie met Planhold

Tscali is sinds oktober vorig jaar gestart om samen met Planhold nieuwe klanten de mogelijkheid te geven een servicemedewerker aan huis in te roepen tegen een minimale vergoeding. Een afspraak voor een basisverbinding via een servicemedewerker van Planhold, kan via Tiscali al vanaf Ä 29,95 worden gemaakt.

Klanten die meer on-site wensen hebben zoals het tot stand brengen van een volledige werkende internetverbinding modem-PC, wireless netwerk of het activeren van de nieuwe Voice-over-IP dienst (bellen over internet) van Tiscali, kunnen deze tegen sterk gereduceerde prijzen laten uitvoeren door Planhold.

De actie is geheel in lijn met de uitstekende abonnementsaanbiedingen van Tiscali, dat wil zeggen kwaliteit tegen de beste prijs.

 

shop