Over Planhold Laatste nieuws Vacatures Contact Portal Sitemap

2005

22 september 2005
Gratis installatie bij Quicknet

Quicknet aDSL, onderdeel van Multikabel, is een aDSL provider die zich gestaag en op de achtergrond toch nadrukkelijk profileert. Quicknet presenteert zich als een betrouwbare leverancier van aDSL met hoge service en kwaliteit naar de eindklant.

Planhold werkt al sinds de oprichting van Quicknet voor deze provider, maar het aantal servicestops is altijd redelijk beperkt geweest.

In de zomerperiode hebben Quicknet en Planhold echter een gezamenlijke actie gevoerd, waarbij Quicknet de servicestop gratis aan de eindklant heeft aangeboden. Het aantal stops is in deze twee maanden de 100 overstegen. Een leuke actie die het verwachtte resultaat heeft opgeleverd.

13 augustus 2005
UPC kiest voor 2 jaar voor Planhold

Planhold zal in de komende twee jaar alle 'inhuis' service- en storingswerkzaamheden verrichten in de regio Oost-Nederland. Het gaat om een regio met circa 650.000 abonnees. Ten behoeve van deze werkzaamheden opent Planhold een nieuw regiokantoor in Duiven. Van hieruit wordt de aansturing verzorgd van de circa negentig servicemedewerkers die op het project worden ingezet.

Nieuw voor Planhold is dat het storingsherstel op basis van een 24x7-dienstverlening is. Omdat te faciliteren, is een storingsdienst opgezet met een consignatiedienst in elke van de drie grote steden in het gebied, te weten Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.

6 juli 2005
Planhold ingezet voor Triple Play van Versatel

Triple Play. Deze met veel bombarie gelanceerde term door Versatel is inmiddels een ingeburgerd begrip in Nederland. Via Triple Play kunnen consumenten profiteren van zowel snel internet, als Digitale Telefonie en belangrijker nog, de nieuwste dienst Digitale Televisie: allemaal geleverd over een aDSL lijn.

Met veel ambitie is Versatel een grote campagne begonnen, vooral om met name de Nederlandse Voetbal competitie digitaal aan te kunnen bieden. Planhold is sinds eind juni één van de vier partijen die door Versatel wordt ingezet om de service werkzaamheden van Triple Play uit te voeren. Na een intensieve onderhandelingsperiode, heeft Planhold het op papier prestigieuze project weten binnen te halen.

Er wordt eerst gestart om zoveel mogelijk eindklanten te voorzien van de 20MB internetverbinding in combinatie met Live Voetbal over IP-TV. Planhold zorgt ervoor dat internetverbinding op de PC tot stand komt en dat Versatel Digitale Televisie via de digitale decoder zichtbaar wordt op de televisie. Planhold zorgt ervoor dat de instellingen keurig en netjes in orde zijn. In augustus/september wordt er door Versatel geleidelijk aan gestart om ook Voice-over-IP, oftewel telefoneren over aDSL in een totaalpakket aan te bieden. Triple Play is daarmee een feit.

19 april 2005
Telenet België verlengt contract met 2 jaar

Ht Belgische Telenet heeft Planhold zojuist laten weten dat het de samenwerking met twee jaar wenst te verlengen. Dit is de uitkomst van een aanbesteding waarvoor een zestiental bedrijven waren uitgenodigd. De samenwerking behelst on site servicewerkzaamheden met betrekking tot internet-via-de-kabel, kabeltelefonie als ook de digitale televisie waarmee Telenet in de tweede helft van 2005 wil starten. Daarnaast zal Planhold circa twintig servicemedewerkers leveren die reparatiewerkzaamheden uitvoeren.

Planhold is sinds oktober 2000 in België actief, waarbij Telnet de eerste opdrachtgever was. Het aantal servicemedewerkers dat voor Telenet zal worden ingezet zal in de komende maanden met circa 33% worden uitgebreid.

15 april 2005
Multikabel kiest opnieuw voor Planhold

Multikabel heeft de overeenkomst met Planhold tot medio 2006 verlengd. De overeenkomst behelst zowel internet- als de telefoonservice-stops. Verder verricht Planhold ook ADSL-stops voor Multikabel-dochter QuickNet. De samenwerking tussen Multikabel en Planhold loopt vanaf 2001.

13 januari 2005
VoIP uitrol voor UPC

Panhold ondersteunt UPC in de regio's Rotterdam en Helmond bij de uitrol van Voice Over IP. De marketingacties van de grootste kabelaar van Nederland zijn zeer succesvol. Sinds in het najaar van 2004 is gestart met VoIP, zijn al meer dan 20.000 klanten aangesloten.

Bij VoIP belt de klant via een digitaal modem. Het modem is tevens geschikt voor internet-via-de-kabel, zodat voor Chello-abonnees maar één modem nodig is. Planhold zorgt ervoor dat alle instellingen worden geprogrammeerd, waarna de klant naar hartelust kan internetten en goedkoop kan bellen.

 

shop