Over Planhold Laatste nieuws Vacatures Contact Portal Sitemap

2001

16 december 2001
Baby XL gaat door met Planhold na overname door Tiscali

Het waren zware tijden voor BaBy XL, de in Den Haag gevestigde onafhankelijke aDSL-provider die sinds 2001 een beroep deed op Planhold voor de serviceverbinding van de abonnee's. Uiteindelijk leidde onder andere de slechte situatie op de investeringsmarkt tot een faillissement van BaBy XL. Daarbij zijn de naam en de activiteiten van BaBy XL overgenomen door Tiscali. Op basis van de ervaringen met Planhold heeft Tiscali verzocht Planhold de samenwerking te continueren, hetgeen heeft geleid tot een nieuwe overeenkomst.

27 november 2001
Planhold aan de slag voor Versatel/Telindus

Planhold is begin dit jaar gestart met de uitrol van aDSL-verbindingen in opdracht van telecomaanbieder Versatel. Versatel koos er voor de werkzaamheden uit te besteden aan de combinatie Telindus en Planhold, respectievelijk de hardwareleverancier en de uitvoerder van de servicewerkzaamheden. De samenwerking tussen Telindus en Planhold is zo vormgegeven dat er voor Versatel maar één aanspreekpunt is.

De aansluitingen vinden in geheel Nederland plaats bij met name zakelijke klanten van Versatel. Naast de aDSL, wordt Planhold ook ingeschakeld voor het verrichten van de werkzaamheden op locatie bij Virtual Private Networks (VPN-verbindingen), die Versatel aanlegt veelal in opdracht van grootzakelijke ondernemingen.

 

shop