Over Planhold Laatste nieuws Vacatures Contact Portal Sitemap

Logistiek

Logistiek heeft altijd een voorname positie binnen de Planhold organisatie ingenomen. Vanuit ons logistiek centrum vindt niet alleen opslag en bevoorrading plaats van materialen en gereedschappen, maar hier worden tevens op grote schaal voor diverse opdrachtgevers pakketten ingepakt, verzonden en gedistribueerd.

De logistieke schakel vormt een belangrijk onderdeel in het serviceproces. De servicemedewerkers worden vanuit het logistiek centrum dagelijks voorzien in hun werkvoorraad. Een efficiŽnt distributie- en registratiesysteem zorgen ervoor dat onze workforce altijd is voorzien van voldoende voorraad.

Voor diverse opdrachtgevers neemt Planhold de volledige logistieke service van het inpakken en verzenden van pakketten op zich. Tienduizenden pakketten per maand worden hier van begin tot eind afgehandeld. Met name de ADSL en breedband Doe-Het-Zelf pakketten hebben de afgelopen twee jaar een enorme vogelvlucht genomen en rollen met grote volumes van de lopende band.

Planhold heeft hiervoor een kostenefficiŽnt proces ingericht, waarbij onder andere modem� en splitterpakketten op een strak georganiseerde manier worden ingepakt en verzonden. Afdrukken van brieven en stickers, barcodering inclusief eindregistratie met directe tracking & tracing en plakken van documentenzakken. Het hele traject wordt snel en op maat afgestemd met de individuele opdrachtgever. Planhold kan de inkoop van materialen voor haar rekening nemen er zorgt er tevens voor dat de inhoud van pakketten flexibel gewijzigd kunnen worden, zodat de opdrachtgever snel kan inspelen op nieuwe acties en ontwikkelingen. Via een op te zetten portaal heeft de opdrachtgever direct inzicht in registratie, rapportage en tracing van haar eigen pakketten.

 

shop